UYDUK

UYDUK verilerini silme

UYDUK'ta e-posta ve şifreyle açılan bir kullanıcı hesabı yoktur. Uygulama, odalara güvenli biçimde katılabilmeniz için anonim bir backend kimliği kullanır.

Uygulama içinden silme

Ayarlar → Gizlilik ve Veriler → Verilerimi Sil

Onay verdiğinizde mevcut anonim backend kimliğiniz ve onunla ilişkili UYDUK verileri; oda katılımlarınız, oylarınız, oluşturduğunuz odalar, ilgili bildirim kayıtları, kullanıcı engelleme ve oda çıkarma ilişkileri kapsamında kalıcı olarak silinir. Cihazdaki anonim oturum temizlenir. Uygulamayı yeniden kullandığınızda yeni bir anonim kimlik oluşturulabilir. Bu işlem geri alınamaz.

Uygulamaya erişemiyorsanız

Veri silme talebinizi aystudio.apps@gmail.com adresine “UYDUK veri silme talebi” başlığıyla iletebilirsiniz. Talebin anonim kimlikle eşleştirilebilmesi için destek ekibi gerekli doğrulama adımlarını size açıklayacaktır.

İletişim

Geliştirici: AY Studio
E-posta: aystudio.apps@gmail.com